Understøttede browsere

Sikker browsing kontrollerer kun websteder i Google Chrome, Firefox, og Yandex Browser (kræver Android 7.0 eller nyere).

Denne funktion kan også fungere sammen med forudinstallerede browsere på visse enheder, f.eks. Samsung Internet på en Samsung-enhed og Huawei Browser på Huawei-enheder. Andre browsere er ikke understøttet.

På grund af tekniske begrænsninger registrerer Sikker browsing muligvis ikke alle ondsindede websteder, som du åbner i Yandex Browser. Vi arbejder i øjeblikket på at bekæmpe disse begrænsninger og få funktionen til at fungere i denne browser på samme måde, som den fungerer i andre understøttede browsere.

Hvis du vil bruge Beskyttet browsing, mens du surfer på internettet, skal du indstille Google Chrome, Firefox eller Yandex som din standardbrowser.

Når Sikker søgning er aktiveret, tjekker den automatisk standardbrowseren. Hvis en af de understøttede browsere ikke er indstillet som den aktuelle standard, beder appen dig om at ændre standardbrowseren til en understøttet browser.

Hvis du ikke vil ændre din standardbrowser, skal du starte en af de understøttede browsere separat for at bruge dine personlige data sikkert på internettet. Du kan starte en understøttet browser fra sektionen Alle funktioner i Kaspersky-appen ved at trykke påSikker søgning> Åbn browsereller ved at trykke på browser-appen i din enheds app-menu.

På Huawei-enheder uden Google-tjenester skal du indstille Huawei Browser til at være din standardbrowser for at bruge Sikker søgning.

Sådan indstilles standardbrowseren

Sidens top